Magazin

Celofan Colorat
noiembrie 24, 2018
Celofan Model
noiembrie 24, 2018
Show all

Celofan Lucios model Fluture

10,00 lei

Celofan lucios disponibil in culori diferite se poate procura din magazinul nostru Online. Te încurajăm să comanzi cu încredere foliile potrivite creațiilor florale pe care le pregătești sau pentru dressing-ul cadoului pe care urmeaza sa-l oferi.

Ambalajele contează în orice segment de piață și pentru orice produs iar noi îți oferim astfel sprijinul de care ai nevoie pentru business-ul tău.

Golește

Folia de ambalat, Celofan Lucios model Fluture, are o dimensiune de 90×70 cm. Pachetul Celofan Lucios model Fluture contine 20 de folii de ambalat. Acest model este dispomibil in mai multe culori.

Florile și aranjamentele florale sunt prezentate și comercializate adesea în ambalaje din celofan sau folii transparente iar noi îți stăm la dispoziție cu o gamă largă de astfel de produse pentru împachetat flori sau ornamente.

De la celofane transparente și colorate, cu diverse modele și motive imprimate și până la folii parfumate, în magazinul nostru online vei găsi întotdeauna modelele pe care le cauți la cele mai avantajoase prețuri.

Livrare Gratuita!!!

In toata Tara pentru comenzi mai mari de 600 lei, si in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 500 lei.

 

 

 

Model

Fluture

Culoare

Bleu, Roșu, Roz

Cantitate

20

Lățime

90

Lungime

70

Material

Plastic

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.