Termeni și Condiții

1. Definitii

Urmatoarele cuvinte si expresii vor avea semnificatiile date prin Contract, cu exceptia cazului în care este prevazut altfel in actele normative incidente:

Bunuri” inseamna toate si oricare dintre produsele care urmeaza a fi vandute de catre Vanzator Cumparatorului, ca urmare a incheierii Contractului.

Comanda” este documentul electronic reprezentand actul prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site.

Cont” desemneaza sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator.

Contract” inseamna Contractul la distanta incheiat intre Vanzător si Cumparator, avand in vedere faptul ca partile nu sunt prezente fizic simultan în momentul contractarii.

Cumparator” este orice persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Informatii Confidentiale” inseamna orice informatii confidentiale primite sau de care Partile au luat la cunostinta cu ocazia incheierii Contractului, private sau cu caracter de secret comercial, marcate sau nu sau in alt mod desemnate ca fiind cu titlu confidential, sub forma de document, electronic sau sub alta forma, si includ, fara limitare, informatii care nu sunt cunoscute public cu privire la finante, clienti actuali si potentiali, identitati comercianti, propuneri, proiecte, previziuni, angajați, desene, manuale, inventii, cereri de brevet, informatii de proces si fabricatie, planuri si rezultate cercertare, programe computer, baze de date, programe software, grafice de flux, specificatii, date tehnice, informatii stiintifice si tehnice, studii de piata si know-how-ul aferent oricarora din cele de mai sus. Informatiile Confidentiale includ atat informatii aferente Partilor cat si informatii primite de catre oricare dintre Parti de la terti.

Pret al contractului (pret)” inseamna suma de bani care va fi platita de catre Cumparator Vanzatorului in schimbul transferului dreptului de proprietate asupra Bunurilor, in conditiile prezentului Contract.

Site” este domeniul www.celo-fane.ro si subdomeniile acestuia.

Status” este stadiul în care se afla comanda la un anumit moment.

Utilizator” este orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Vanzator” este S.C. Floraria Valentina S.R.L., cu sediul în oras Bucuresti, Str. Intrarea Dumitru Secăreanu Nr. 13, Sector 2, 023453, J40/7457/2002, CUI RO14810325.

Zile” inseamna zile calendaristice daca nu se prevede altfel.

2. Interpretare

2.1 Prin prezentul act, sensul acordat termenilor si/sau notiunilor utilizate va fi in mod egal aplicabil formelor de singular si plural ale acelor termeni si/sau notiuni, cu exceptia cazului in care contextul impune altfel, iar cuvintele ce denota un gen vor include orice gen.

2.2 Cuvintele care denota persoane sau care se refera la Parti includ si succesorii Partilor.

2.3 Titlurile sunt inserate numai pentru referinte si nu vor afecta interpretarea acestuia, iar ordinea de redactare a clauzelor nu va acorda acestora un rang prioritar sau secundar in aplicare.

3. Obiectul Contractului

3.1 Obiectul Contractului consta in transmiterea dreptului de proprietate asupra Bunurilor infatisate in comanda, din patrimoniul Vanzatorului in patrimoniul Cumparatorului, in schimbul pretului.

4. Modalitatea de derulare a Contractului

4.1 In urma realizarii unui cont, Cumparatorul va efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi. Comanda este finalizata in urma alegerii prin bifare a uneia dintre modalitatile de plata indicate. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

4.2 Urmare primirii comenzii, Vanzatorul il va putea contacta pe Cumparator, in cazul in care va considera acest demers necesar.

4.3 Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nicio obligatie fata de acesta si fara ca acesta sa poata sa pretinda daune-interese si in oricare din urmatoarele cazuri: neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online; invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online; datele furnizate de catre Cumparator pe Site sunt incomplete si/sau incorecte; Cumparatorul nu se prezinta sa ridice produsele in termen de maxim 24 ore de la data la care Vanzatorul a trimis acestuia notificarea prevazuta in art. 4.4, Cumparatorul nu plateste curierului pretul Bunurilor si cheltuielile de transport.

4.4 În cazul în care nu sunt incidente dispozitiile art. 4.3 teza finala cu privire la anularea comenzii, Vânzătorul va trimite o notificare Cumparatorului în care ii va confirma primirea comenzii și acceptarea acesteia. Cumparatorul a luat cunostinta de faptul ca notificarea la care face referire prezentul articol nu se confunda cu confirmarea primirii e-mailului care contine comanda sa. Pentru a inlatura orice alta interpretare, Vanzatorul va marca la momentul primirii comenzii pe statusul acesteia indicativul „in curs de confirmare” urmand ca la acceptarea comenzii sa fie marcat pe status indicativul „confirmata”.

4.5 Preluarea bunurilor comandate se face prin ridicare de la depozitul societății, din Bucuresti str Drum Lunca Corbului nr 68. Pe cale de excepție, la solicitarea expresa a Cumparatorului, pe riscul și pe cheltuaiala acestuia, Bunurile pot fi livrate printr-o firma de curierat dintre cele prezentate de Vanzator, aleasa de Cumparator – FanCourier, în locația desemnata de acesta. În situația în care un bun comandat de Cumparator, din orice motive nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urma va informa cumparatorul cu privire la acest fapt, fără ca acesta din urma sa poată emite vreo pretentie de orice natura. În aceasta situație, prețul contractului va fi restituit în contul Cumparatorului în maxim 5 zile lucratoare.

4.6 Contractul se considera valabil încheiat la momentul în care Vânzătorul trimite Cumparatorului notificarea descrisa în art. 4.4.

5. Pretul si modalitatea de plata

5.1 Preturile bunurilor vandute sunt afisate pe site pentru fiecare bun in parte. Acestea includ TVA  (9% si 19%) conform legislatiei in vigoare.

5.2 Plata va fi efectuata dupa următoarea procedura: Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile comandate, Cumparatorul fiind obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Factura va fi transmisa electronic la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau. In urma primirii facturii, plata va fi efectuata intr-una dintre modalitatile prevazute in art. 5.3.

5.3 Plata facturii poate fi facută in numerar (la sediul Vanzatorului sau ramburs, in cazul livrarii printr-o firma de curierat) sau prin banca (ordin de plata, POS sau Card Mobilpay – www.mobilpay.ro ).

5.4 Data efectuarii platii va fi considerata data creditarii contului Vanzatorului. Toate costurile si comisioanele bancare aferente transferului pretului din contul Cumparatorului in contul Vanzatorului vor fi suportate de Cumparator, astfel incat suma creditata in contul Vanzatorului va fi exact valoarea pretului.

5.5 In cazul efectuarii platii ramburs, plata pretului Bunurilor se va efectua separat de plata serviciilor de curierat, al caror pret este estimat cu aproximatie pe site si nu genereaza nicio obligatie Vanzatorului.

5.6 Comanda minima acceptata atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice este de 300 lei inclusiv TVA.

6. Obligatiile Vanzatorului

6.1 Vanzatorul are obligatia ca, in conditiile in care Cumparatorul isi executa toate obligatiile contractuale, sa transmita acestuia proprietatea bunurilor vandute. Transmiterea proprietatii asupra bunurilor vandute are loc la momentul in care Vanzatorul trimite Cumparatorului notificarea descrisa in art. 4.4., moment în care Cumparatorului ii sunt transeferate si riscurile.

6.2 Vanzatorul are obligatia de a preda bunurile. Modalitatea de predare a bunurilor este cea descrisa in art. 4.5. Prin acceptarea acestor termeni si conditii, Cumparatorul este intrutotul de acord ca Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru orice ipotetica dauna ce ar putea rezulta ca urmare a serviciilor de livrare prin curier – FanCourier.

6.3 Certificatele de conformitate oferite de catre producator pot fi descarcate direct de pe site.

6.4 Vanzatorul are obligatia de a pune la dispozitia Cumparatorului conditiile de retur si formularul de retur.

7. Obligatiile Cumparatorului

7.1 Cumparatorul are obligatia de a indica, sub sanctiunea prevazuta de art. 4.3 din Contract, toate datele solicitate de Vânzător necesare emiterii facturii.

7.2 Cumparatorul are obligatia de a plati pretul vanzarii. Plata urmeaza a fi facuta, potrivit propriei sale optiuni, intr-una dintre modalitatile prevazute de art. 5.3 din Contract.

7.3 Cumparatorul are obligatia de a prelua bunurile, dupa procedura descrisa de art. 4.5 din Contract.

7.4 In situatia în care opteaza pentru livrarea bunurilor printr-o firma de curierat – FanCourier, Cumparatorul va achita contravaloarea serviciilor de curierat. Pentru a inlatura orice alta interpretare, Vanzatorul nu va putea fi tinut de niciun posibil prejudiciu suferit de Cumparator ca urmare a eventualelor neconcordante dintre pretul estimativ afisat pe site pentru serviciile de curierat si cel perceput efectiv de catre firma de curierat. In situatia in care vanzatorul a livrat bunurile printr-o firma de curierat si Cumparatorul a fost informat pe mail despre expedierea comenzii, Cumparatorul poate anula comanda cu conditia achitarii taxelor de curierat tur-retur. Comenzile care depasesc valoarea de 700 de lei inclusiv TVA pot fi expediate pe cheltuiala vanzatorului doar in municipiul Bucuresti.

7.5 Prin crearea Contului, Cumparatorul/Utilizatorul accepta in integralitate si necondiționat Termenii si conditiile Site-ului. Modificarea Termenilor si Conditiilor Site-ului este considerata a fi acceptata fara echivoc de catre Cumparator/Utilizator prin utilizarea Site-ului ulterior crearii contului. Pentru a fi deasupra oricarui dubiu, prin acceptarea prezentelor Termeni și Conditii, Cumparatorul accepta ca Termenii si Conditiile pot fi modificate oricand de catre Vanzator, acestea fiind opozabile Cumparatorului de la data afisarii pe site.

7.6 In cazul în care Bunurile comandate sunt bauturi alcoolice, Cumparatorul declara ca acestea nu sunt destinate revanzarii.

7.7 Cumparatorul declara ca a luat cunoștința de faptul ca toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

7.8 Prin crearea si utilizarea Contului, Cumparatorul isi asuma obligatia pastrarii confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, astfel ca acesta este singurul responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

7.9 Prin completarea datelor in formularul de creare de cont, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca informatiile confidentiale asa cum au fost definite in prezentul act (inclusiv datele personale) sa fie incluse in baza de date a Vanzatorului si isi da acordul expres si neechivoc ca toate acestea sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Vânzător pentru desfasurarea si/sau derularea de catre acesta de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca datele sale personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Vânzător și altor entitati partenere din tara sau strainatate.

7.10 Cumparatorul a luat cunostinta prin crearea contului ca ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

8. Forta Majora

8.1 Prin Forta Majora se inteleg toate evenimentele imprevizibile, invincibile şi inevitabile, dincolo de controlul Partii care o invoca, care includ, dar nu sunt limitate la razboaie, revolutii, incendii, inundatii, cutremure, epidemii, embargo-uri sau restrictii de carantina si care, avand loc dupa incheierea Contractului, impiedica sau intarzie, total sau partial, executarea acestuia. Cazul fortuit sau evenimentele asimilate acestuia nu exonereaza Cumparatorul de raspundere.

8.2 Partea care invoca Forta Majora va fi exonerata de orice raspundere in masura si pe perioada in care executarea Contractului este impiedicata sau intarziata de un caz de Forta Majora, cu conditia notificarii acestei situatii celeilalte Parti in termen de 5 (cinci) zile de la data inceperii evenimentelor sau circumstantelor considerate Forta Majora. La primirea acestei notificari, Partile vor lua legatura imediat si vor decide asupra actiunii si/sau masurilor care vor fi luate in interesul ambelor Parti pentru a limita sau a depasi rezultatul Fortei Majore. Daca evenimentul de Forta Majora nu este notificat conform conditiilor si termenilor stabiliti mai sus, Partea care invoca Forta Majora va suporta toate daunele cauzate celeilalte Parti, afara numai de situatia in care insasi lipsa notificarii se datoreaza Fortei Majore.

8.3 Daca in termen de 5 (cinci) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

9. Notificari

9.1 Orice notificare/corespondenta adresata de o Parte celeilalte Parti este valabil comunicata daca este predata personal sau transmisa prin e-mail la adresa indicata de Vanzator pe site si de Cumparator in contul sau, ori prin orice alta modalitate prevazuta de lege.

9.2 Schimbarea adresei de corespondenta sau a adresei electronice nu este opozabila celeilalte Parti decat daca a fost notificata cu cel putin 5 (cinci) zile lucratoare inainte.

10. Legea aplicabila. Jurisdictie

10.1 Contractul va fi guvernat de si interpretat in conformitate cu legislatia din Romania.

10.2 Litigiile ce decurg din executarea Contractului se vor solutiona pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantei judecatoresti competente din Bucuresti.

11. Declaratii si Garantii

11.1 Fiecare dintre Parti declara si garanteaza fata de cealalta Parte ca:

  1. i) a fost infiintata si functioneaza in mod legal;
  2. ii) elementele de identificare sunt cele inserate in interiorul site-ului, respectiv în Contul Cumparatorului;

iii) nu exista nicio incapacitate si niciun impediment de natura juridica sau de orice alta natura pentru incheierea in mod valabil si pentru executarea Contractului.

11.2 Intentia comuna a Partilor este sa-si execute cu buna credinta obligatiile pe care si le asuma prin Contract si vor depune toate diligentele pentru a solutiona pe cale amiabila orice diferend aparut in legatura cu Contractul sau rezultate din interpretarea, executarea sau incetarea acestuia.

11.3 Cumparatorul declara ca prezentele clauze esentiale, secundare si/sau neuzuale, astfel cum sunt definite de Codul civil, reprezinta pe deplin vointa sa si le accepta in mod expres, asumandu-si, in consecinta, responsabilitatea respectarii integrale a prevederilor prezentului act.

11.4 Partile declara in mod expres, ca Termenii și conditiile de fata sunt considerate echitabile in privinta drepturilor si obligatiilor prevazute si nu profita uneia dintre Parti in detrimentul celeilalte Parti, astfel încât Cumparatorul renunta in mod expres la beneficiul impreviziunii.

11.5 In cazul cumparatorului persoana juridica, reprezentantul acestuia declara ca are toate autorizatiile si/sau imputernicirile necesare in conformitate cu legea romana si actele constitutive ale societatilor pe care le reprezinta pentru efectuarea unui act juridic de dispozitie, avand capacitatea de a angaja in mod valabil persoana juridica pe care o reprezinta.

12. Diverse

12.1 Valabilitate. Orice clauza a prezentului act care este nula sau devine ilegala sau inaplicabila va fi exclusa, neafectand celelalte clauze care vor ramane in continuare valabile. O clauza nula va putea fi acoperita prin confirmare sau prin orice alt mod prevazut de lege.

12.2 Renuntare. Omiterea sau renuntarea de catre oricare Parte contractanta de a-si exercita anumite drepturi, nu echivaleaza cu renuntarea la aceste drepturi sau cu o incurajare tacita a incalcarii Termenilor și Conditiilor.

12.3 Proprietatea intelectuala.

Continutul si designul www.celo-fane.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.celo-fane.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.celo-fane.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.celo-fane.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.celo-fane.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Autorizatie de Returnare a Marfurilor

În cazul în care nu sunteti multumit de produsul achiztionat, il puteti returna în termen de 14 zile calendaristice, in conformitate cu conditiile de vanzare de pe factura.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:

Consumatorul (orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare) are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G nr. 34/2014, în termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. CHELTUIELILE DE RETURNARE SUNT SUPORTATE DE CONSUMATOR.

Produsul returnat trebuie să fie in aceeasi stare în care a fost livrat cu toate accesoriile. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, urme de folosire excesiva etc.

Pentru imbunatatirea serviciilor oferite dumneavoastra, returnarea marfurilor catre S.C. Floraria Valentina S.R.L. se va face respectand procedura RMA si cu indeplinirea conditiilor din formularul nostru de cerere RMA.

Formularul RMA se gaseste in contul fiecarui client in sectiunea „Formular retur”

Important

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, ciobiri, accesorii lipsă (nesemnalate ca defecte estetice în primele 48 de ore de la receptionarea produsului), ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata după evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a completa formularul de retur sau a expediat produsul prin curierat cu plata ramburs, costul transportului înapoi către cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Exceptii

Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014 nu pot fi denunțate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:

  1. Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, (nesemnalate ca defecte estetice în primele 48 de ore de la receptionarea produsului);

Returnarea marfurilor se poate face in urmatoarele situatii, cu precizarea expresa ca enumerarea este limitativa:

  1. marfa a carei returnare se cere prezinta vicii, cu mentiunea ca nesemnalarea pretinselor vicii in termen de 24 ore de la receptia bunurilor de catre cumparator echivaleaza cu aceeptarea marfii ca fiind lipsita de vicii aparente.
  2. marfa a fost facturata eronat de vanzator;
  3. marfa a fost livrata eronat de catre vanzator.

Atentie: nu se accepta returnarea spre stornare a marfurilor care reprezinta comanda speciala externa. Comenzile externe sunt considerate dedicate si contin acceptul dvs definitiv asupra marfii, sub exceptia punctelor 1 si 2 din lista Lista motivelor RMA. Avansurile platite pentru comenzi externe sunt nerambursabile.

La returnarea din orice fel de motiv a produselor cumparate de la S.C. Floraria Valentina S.R.L. va fi urmata procedura de mai jos:

Pasul 1 Orice solicitare de returnare de produse va fi inregistrata in prealabil la sediul S.C. Floraria Valentina S.R.L. solicitandu-se un numar RMA (Autorizatie pentru Returnarea Marfurilor) in acest sens. Numarul de RMA se obtine trimitand un email impreuna cu formularul de RMA completat la contact@celo-fane.ro. sau la fax (-). Formularul de cerere RMA contine campuri obligatorii. Daca aceste campuri nu sunt completate sau sunt completate incorect, timpul de raspuns la solicitarea dumneavoastra va fi mai lung, procedura de returnare a marfurilor fiind suspendata pana la completarea corecta documentului. Va rugam sa va asigurati ca ati trimis toate informatiile necesare in asa fel incat sa va putem transmite raspunsul nostru intr-un timp cat mai scurt. Raspunsul la cererile de alocare numar RMA se face in maxim 5 zile lucratoare. In situatia in care completarea corecta a documentului nu va fi efectuata in termen de 10 zile de la data trimiterii primului e-mail, S.C. Floraria Valentina S.R.L. va considera ca s-a renuntat la solicitarea de returnare de produse.

Pasul 2 Dupa acceptul primit (Nr. RMA), produsele vor fi returnate furnizorului, marcate cu nr RMA. Produsele considerate de furnizor ca fiind neeligibile cerintelor RMA vor fi returnate cumparatorului.

Toate coletele vor fi insotite de un numar de RMA in mod OBLIGATORIU. Numarul RMA se va nota VIZIBIL pe coletul retur, deoarece identificarea returului se va face cu ajutorul acestui numar. Coletele fara numar RMA vor fi returnate catre client avand specificata cauza returnarii – „Lipsa numar RMA”.

Mentiuni generale:

Cumparatorul va efectua receptia produselor in maxim 24 ore de la livrare. Orice neconformitate privind corectitudinea facturarii si livrarii produselor nu se va accepta dupa acest termen.

Reclamatiile privind vicii ascunse se accepta in termen de maxim 14 zile de la data livrarii.

Pentru reclamatiile privind facturarea sau livrarea eronate din partea S.C. Floraria Valentina S.R.L., reclamatiile vor fi luate in considerare doar daca:

– sunt facute in termen agreat prin procedura publica RMA de 14 zile de la data livrarii

– marfurile sunt prezentate spre stornare/inlocuire in ambalajul original, cu toate accesoriile originale.

Acest magazin online se adreseaza persoanelor fizice si juridice din Romania precum si persoanelor fizice de cetatenie romana rezidente in alte state, livrarea bunurilor se va face prin intermediul unei firme de curierat agreate de ambele parti.

Ambalajele se livreaza pliate, astfel evitand deteriorarea acestora in timpul manevrarilor pana la destinatie si volumul mare ocupat in timpul livrarii.

Ambalajele se formeaza urmand stantele evidentiate de catre fabricant, iar cele care au un grad de formare complex se pot livra cu instructiuni de asamblare la cererea clientului.

Eventualele sesizari referitoare la returnare, pot fi solutionate prin intermediul departamentului de relatii cu clientii. Acesta poate fi contactat de luni pana vineri, intre orele 9 si 18, la telefon +40 766 900 098 sau +40 766 900 059 , prin fax (-), prin email contact@celo-fane.ro.

In cazul în care intampinati probleme legate de o comanda pentru conciliere interna gratuita va puteti adresa la numarul de telefon. +40 766 900 098 sau prin e-mail la adresa contact@celo-fane.ro intre orele 8 si 18

Continut Site

Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau greseli care ar putea aparea în legatura cu codurile, descrierea, dimensiunile sau preturile produselor de pe pagina web. Unele specificatii tehnice sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ. Produsele pot diferi de imaginile prezentate din cauza modificarii de catre producator a caracteristicilor sau design-ului fara notificarea prealabila a acestora.

Promotiile sunt valabile in limita stocului.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea S.C. Floraria Valentina S.R.L., fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor.

Toate drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de S.C. Floraria Valentina S.R.L. sau de partenerii sai.

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea exprimata prin acord scris de reprezentantii legali ai S.C. Floraria Valentina S.R.L..

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si alte reglementari legale în domeniul proprietatii intelectuale si sunt proprietatea S.C. Floraria Valentina S.R.L. sau a partenerilor sai.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor de pe acest site fara acordul scris al reprezentantilor legali ai S.C. Floraria Valentina S.R.L. poate atrage raspunderea civila sau penala.

Adresa de e-mail pentru semnalarea oricaror probleme legate de proprietatea intelectuala este contact@celo-fane.ro .

Site-ul www.celo-fane.ro este optimizat din punct de vedere al functionalitatii pentru urmatoarele browsere: Firefox și Google Chrome.